spacer spacer spacer spacer spacer spacer
bovenkant
 
 
Diensten
spacer
Referenties
spacer
Contact
spacer
Links
 

Administratie

Wij kunnen uw gehele administratie verzorgen. Van het invoeren van kas-, bankboek, inkoopbonnen en verkoopbonnen. Daarbij verzorgen wij maandelijks of per kwartaal de aangifte omzetbelasting. We stellen de jaarrekening samen en verzorgen uw aangifte inkomsten belasting. Wanneer u wenst, zijn wij ook contactpersoon voor de accountant.
Tarief per 1 januari 2013: 50 euro/uur

Personeels- en salarisadministratie

U kunt ook uw salarisadministratie bij ons onderbrengen. U krijgt dan maandelijks de loonstroken voor het personeel. Wij kunnen de registratie van ziekteverzuim en vrije dagen verzorgen. De nota's van de bedrijfsvereniging worden gecontroleerd en eventueel gecorrigeerd. Maandelijks of per kwartaal doen wij aangifte loonbelasting. Per jaar verwerken wij de jaaropgaven en geven we de afrekeningen door aan de belastingdienst en de bedrijfsvereniging.
Tarief per 1 januari 2013: 50 euro/uur

Controle van administraties

Wij kunnen de door anderen ingevoerde administratie controleren. Hierbij controleren wij alle boekstukken, afschrijvingen, afrekeningen bedrijfsvereniging en verzekeringen. Naar aanleiding van deze controle maken wij een jaarrekening en verzorgen wij de aangifte Inkomstenbelasting. Wanneer u wenst, zijn wij ook contactpersoon voor de accountant.
Tarief per 1 januari 2013: 60 euro/uur

Aangifte particulieren

Wij verzorgen ook de aangifte inkomstenbelasting voor particulieren.
Tarief per 1 januari 2013: 50 euro per aangifte

Alle tarieven zijn exclusief btw. Tarieven per 1 januari 2013 Wijzigingen voorbehouden.

  spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
  spacer
Foto